Teamtastic får "Traveler´s Choice" utmärkelse på Tripadvisor

Glada nyheter då vi fick äran att ta emot den fina utmärkelsen från TripAdvisor – Travelers’ Choice 2020.

Tripadvisor ger utmärkelsen till företag som konsekvent får fantastiska omdömen från resenärer och rankas inom de bästa 10 % av alla på Tripadvisor.

TACK!

Vi vill passa på att tacka våra underbara gäster för fina omdömen, feedback på saker som kan förbättra upplevelsen, tips och idéer som gör det möjligt för oss att utveckla och förfina vår verksamhet. Vi är så otroligt glada och stolta att vi får ta emot denna “folkets” utmärkelse.

Tionde året i rad
Utmärkelsen delas ut för tionde året i rad och hyllar företag som konsekvent presterar på topp och har tilldelats utmärkta omdömen från resenärer på TripAdvisor under det senaste året. Bland de som tilldelas Traveler’s Choice ingår restauranger, boenden, upplevelser och sevärdheter över hela världen som kontinuerligt har levererat utmärkt kundservice.

Utmärkelsen Traveler’s Choice tar hänsyn till antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur aktuella de är. Omdömena har skickats in av resenärer på TripAdvisor under en period på tolv månader. För att kvalificera sig för utmärkelsen måste ett företag bibehålla ett genomsnittligt TripAdvisor-betyg på minst fyra av fem, ha en särskild mängd omdömen och ha funnits med på TripAdvisor i minst 12 månader.

Så härligt att vi gång på gång får 5 av 5 möjliga i betyg och det värmer i hjärtat att läsa våra gästers fina ord. Tack för alla fina recensioner, utan er gäster hade detta inte varit möjligt!

Joakim med kollegor

TripAdvisor-Award-teamtastic-wide.jpg

Vill ni läsa alla roliga och uppskattade omdömen kan ni bara surfa in på Tripadvisors hemsida.

Var här med arbetskamraterna och det var så himla skoj. Bra att man får testa på alla rum och skönt att det ändå är begränsat till ca en timme totalt, så att man inte helt tar slut på sig själv. Skrattade så otroligt mycket under denna timme och det var värt varenda öre. Personalen var supertrevlig och serviceminded. 5 stjärnor!