The social game changer!

Alla trender pekar på att allt fler upplevelser flyttar in i städerna. En av dessa kan du vara med om att sätta på kartan! 

Framtidens sätt att umgås med vänner och kollegor anlände till Malmö våren 2016 och är här för att stanna. Vi som utvecklat Teamtastic's unika koncept är marknadsledande inom kreativa teambuilding- och mötesaktiviteter med en erfarenhet som sträcker sig mer än 10 år tillbaka i tiden. De lärdomar som vi har samlat på oss under denna tid har vi paketerat i ett storstadsformat som fyller ett hålrum vad gäller aktivt deltagande i upplevelseindustrin. 


Varför bara sitta hemma i soffan med spelkonsoler i händerna när man kan hoppa rakt in i spelet? Våra uppdrag är varierande för att alla i laget ska få chansen att glänsa och vikten av teamwork undgår ingen. Vi har injicerat humor och touchpoints mellan de spelande lagen genom hela spelupplevelsen. Energin på Teamtastic vill man helt enkelt uppleva på plats. 


Efter ett år i Malmö ser vi att konceptet håller måttet och är redo att rullas ut världen över. Expansionsplanerna är redan igång så det är fullt möjligt att vara med på denna resa och öppna din egen Teamtastic. Kontakta oss om du vill vara med och sprida glädje i världens städer!

 

franchise@teamtastic.se

 
Olle Sjölund
VD & Konceptutvecklare