• Tripadvisor Gbg

ENTER THE GAME

Teamtastic Göteborg

Nu är Göteborg ännu roligare. Vi utmanar Västsverige i vår liveversion av tv-spel, och erbjuder även konferenslokaler i anslutning till vår aktivitet.

 

En runda i spelet tar exakt 63 minuter och ni tävlar i team om 3-6 personer.  Kollegor & kompisgäng som vill göra en kul aktivitet tillsammans är välkomna exempelvis under en afterwork innan middagen eller under ett break på konferensen. Kickstarta utekvällen eller använd Teamtastic som en icebreaker på möhippan & svensexan. 

 

Game´s on!

9 unika uppdrag

Tänk dig att du stiger in i ett videospel med 9 unika uppdrag. I varje uppdrag kommer du och ditt lag att jobba tillsammans för att lösa uppgiften på bästa möjliga sätt.  

5 min per uppdrag

Ni har 5 minuter och 1 försök i varje rum, så snabbtänkthet och en effektiv strategi är en fördel. Alla lag roterar och gör alla 9 "missions".

Maxa er team factor

Beroende på hur ni löser uppdraget kommer ni att nå en level mellan 0-10. När ni har passerat alla 9 uppdrag kommer ni att få reda på er slutgiltiga team factor som ni tävlar med mot övriga lag. 

 

  9 uppdrag 

Teamtastic är ett smart och roligt sätt att umgås, tävla och ha kul. 100 ggr roligare än 5-kamp för alla möhippor, svensexor och företagskickoffer skulle jag våga påstå! Ser fram emot att gå dit med mina kollegor som kickoff!

- Atta R

Perfekt aktivitet för kompisgänget eller jobbarkompisarna för att lära känna varandra på ett roligt sätt. Mycket skratt och skrik då spänningen var på hög nivå. En bra kombination av både fysisk aktivitet och hjärngympa. Lätt värt ett besök!

- Greta J

Sjukt kul!
Perfekt aktivitet för att kicka igång adrenalinet och tävlingsnerverna med gänget! Passar på som vänner och kollegorna.

- Marcus J

 
 

Aktiviteter & Priser

Saturday fun
295 SEK pp
(236 SEK ex moms)

Inkluderar 1 runda i spelet och kortfattad statistik 

(gäller lördagar)

Double Up
445 SEK pp
(356SEK ex moms)

Inkluderar 2 rundor "Saturday fun",
samt statistik

(gäller lördagar)

Personal Touch
431 SEK pp
(345 SEK ex moms)

1 runda i spelet, personlig introduktion, coachning, peptalk & ingående statistik.
Perfekt för företagsevent!

(gäller måndag-fredag)

Double Up "PT"
619 SEK pp
(495 SEK ex moms)

2 rundor i spelet, coachning mellan rond 1 & 2 samt statistik. Vårt paket riktat mot revanschsugna gäster. Anta rond nummer 2 med samma lag eller mixa om och testa lyckan med nya lagmedlemmar.

(gäller måndag-fredag)

The Take over

Vi erbjuder gärna företag ensamrätt till Teamtastic. Då låser vi stället för andra så ni kan härja fritt, och ni har vår odelade uppmärksamhet!
Ett oslagbart sätt att svetsa samman hela teamet. 


Kontakta oss för mer info och exakta prisuppgifter. Vi har kapacitet för 56 personer.

Bokning

Göteborg

 

För bokning & frågor om aktiviteterna maila goteborg@teamtastic.se. Grupper upp till 15 personer kan även med fördel boka online. För bokning av "The take over", kontakta oss. 

 

010-30 33 450

Burggrevegatan 15

411 03 Göteborg

Måndag-Fredag: 09:00-21:00 (endast förbokade sällskap)

Lördag: 10:00-20:00 (endast förbokade sällskap)

Söndag: Stängt

22 december - 7 januari: Stängt