Vi är nummer 1 på Tripadvisor!

Teamtastic roligaste nöjet i Göteborg

Teamtastic är enligt världens största reseplattform Tripadvisor just nu nummer 1 på listan över nöjen i Göteborg med toppbetyget 5 av 5. Placeringen och betyget baseras på våra gästers frivilliga omdömen och recensioner efter att ha besökt oss.

Baserat på gästers omdömen rankar resesajten Tripadvisor de bästa aktiviteterna runt om i Sverige och världen. Användarna får betygsätta företagen på en skala 1-5 och skriva ett omdöme. Så härligt att vi gång på gång får 5 av 5 möjliga i betyg och det värmer i hjärtat att läsa våra gästers fina ord. Vi måste dela med oss av nedan omdöme, då det är en så fantastiskt målande bild av oss ;). Vill ni läsa fler omdömen kan ni bara surfa in på Tripadvisors egna hemsida.

Så fantastiskt kul. Direkt när vi steg in i lokalen tittade vi på varandra och kände att detta blir kul! Den upprymda stämningen från människor som precis gjort olika typer av utmaningar, spred sig likt ett karnevaltåg i Rio. Då dök föreståndaren upp på ett nästan sydamerikanskt manér med sitt långa och svallande hår och sitt solbrända ansikte, som vittnade om glada upptåg, humor, samba och karisma. Har ni sett Batistuta, den kände argentinska fotbollsspelaren, då vet ni vad jag talar om! Vi kände oss välkomna från första sekund och guidades lätt igenom hur de olika utmaningarna skulle gå till. Vi var så ivriga att starta att det var som blodhundar som släpptes in i första rummet! Jag ska inte avslöja rummen, men gillar du varierade utmaningar och ha kul tillsammans med andra? Ja, vad väntar du på? Gör ett besök snarast, det kommer du inte att ångra!

Tusen tack till våra fantastiska gäster som vill komma och uppleva Teamtastic med oss och även ett stort tack till vårt dedikerade team och Mr Teamtastic själv (med det svallande håret!)!

teamtastic-tripadvisor-ranked-number-1.png