Med anledning av Covid-19

Den senaste tiden har minst sagt varit, och är, oroväckande. Världen har plötsligt stannat upp. Det är oroliga tider och ingen vet vad framtiden bjuder på.

Vi följer Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer och gör vad vi kan för att minimera risker för spridning av stundande Coronavirus. Vi håller öppet i vanlig ordning tills nya direktiv ges. Vi välkomnar alla friska gäster och tror och hoppas att alla med minsta symptom samt de som är i riskgrupper väljer att stanna hemma. Självklart gäller ovanstående även oss i personalen.

Handdesinfektion, tvål och vatten finns tillhands hos oss för att kunna upprätthålla en god handhygien. Alla nya bokningar som görs fram till och med den 30 april försöker vi erbjuda ensamrätt till våra utmaningar och lokaler. Detta innebär att man är själv med sin grupp under sin vistelse hos oss och på så sätt minskar integration med andra grupper. 

Precis som vanligt tror vi starkt på att glädje och gemenskap är bland det största vi har och i dessa tider viktigare än någonsin. Tillsammans tar vi oss ur detta starkare än tidigare! Har ni minsta fundering så tveka inte att höra av er till oss. Ta hand om er och varandra!

Teamtastic-Favicon.jpg