Malmös hetaste julfirande i samarbete med KOL & Cocktails

Proffs på aktiviteter har slagit sig ihop med experter på mat

Vi pratar såklart om vårt populära samarbete med en av Malmös mest populära restauranger; KOL & Cocktails. Kolgrillade delikatesser i kombination med en gedigen barmeny i en avslappnad klubbmiljö.

Ni startar förslagsvis hos oss, med en runda i våra 9 unika uppdrag. Stämningen höjs och ni har ett garanterat samtalsämne under den ca 5 min långa promenaden bort till KOL, belägen i hjärtat av Malmö.


A TEAMTASTIC CHRISTMAS - i samarbete med KOL & Cocktails

(Serveras mellan 23/11-22/12)

Kickstarta kvällen tillsammans med oss på Teamtastic och avsluta med julbord på KOL & Cocktails! Uppdragen hos oss löser ni tillsammans som TEAM med pepp och stöd från en av våra coacher på plats. En runda full av action tar ungefär 90 minuter från ankomst till avslut med korande vinnarlag. Efterföljande julbord intas på KOL & Cocktails där ni får en härlig upplevelse i grym miljö. 

KOL erbjuder ett julbord med kolgrillen i fokus, helt utan de traditionella sillarna, syltorna och köttbullarna. Ett modernt julbord med grillade läckerheter där råvarorna står i centrum för upplevelsen.

  • Teamtastic: Teambuilding 90 min

  • Julbord med ett stort utbud av kallt och varmt, fisk, vegetariskt och kött

  • Tillgängligt måndag-lördag

  • Sittningar 17:00/17:15 eller 20:15/20:30/20:45
    Fri sittning på måndagar

926 kr ex moms pp


Om KOL & Cocktails

KOL & Cocktails är ett restaurangkoncept som startade i Helsingborg 2015 och öppnade i Malmö 2017. KOL & Cocktails är en naturlig mötesplats för Dig som vill äta och dricka gott i en trevlig atmosfär. Här ska Du som gäst få en upplevelse oavsett vilket syfte Du har med Ditt besök och vi har lika mycket fokus på helheten som de enskilda delarna. Allt från mat och dryck till musik, inredning och inte minst bemötandet från personalen är alla lika viktiga komponenter för att skapa en helhetsupplevelse för den medvetna gästen.

I restaurangen står kolgrillen och råvarorna i fokus, allt i kombination med nyfikenhet på nya smaker. Inte bara kött utan allt från skaldjur till fisk, grönsaker, frukt och bröd passerar över grillen. Allt detta tillsammans med en gedigen vinlista med viner från världens alla hörn, och ett välfyllt avecskåp med några riktiga rariteter att avsluta middagen med.

I baren fokuseras framförallt på cocktails där grunden ligger i våra egenhändigt handpressade juicer. Allt samlat i en cocktailmeny som syftar till att väcka din nyfikenhet att prova något annat än traditionella drinkar. Här kan du givetvis även välja på närmare trettio ölsorter eller varför inte ett gott och svalkande glas champagne?

Den gemensamma nämnaren i både restaurang och bar är bra råvaror, innovativitet och nyfikenhet.