Aktivitet, middag och lunch för företag i Göteborg

Boka middag, möte eller lunch i kombination med våra spännande aktiviteter centralt i Göteborg

 

Kontakta oss om ni vill veta mer om våra samarbetspartners. På promenadavstånd från oss ligger några av Göteborgs mest populära krogar. En gemensam lunch eller middag är den perfekta avslutningen på en kväll i sann uppsluppen Teamtastic anda. 

HAK

Sharing Christmas @HAK

Vi presenterar stolt vårt koncept för 2019 års julfest: Inled kvällen hos oss och avsluta med jultapas på HAK på Scandic Europa, ca 5 min promenad bort. Tänk tapas fast med moderna nordiska smaker. Vi dukar fram flera  juldoftande serveringar, som ni själva får dela på runt bordet. Noga utvald mat och dryck kombineras med en stor portion humor. Lite som hos oss på Teamtastic med andra ord.

845 kr

ex moms

BURGERSSON

Say Hello to Mr Burgersson

En bra kväll utlovas: Starta på Teamtastic och avsluta med en härlig hamburger-meny på populära Burgersson! Uppdragen hos oss antar du och ditt team med pepp och stöd från en av våra coacher på plats. En actionladdad runda tar ungefär 90 minuter från ankomst till avslut. Sedan tar ni en kort promenad till vår partner Burgersson där god stämning och ännu godare burgare väntar er. 

 • Personal Touch på Teamtastic

 • Hamburgare på närodlat ekologiskt kött, 3 sorters pommes & glasskula samt kaffe på maten (dryck tillkommer)

 • Tillgängligt tisdag-lördag

546 kr pp

ex moms

BRASA

Lunch på omtyckta Brasa

Bygg upp aptiten i våra 9 uppdrag tillsammans med dina härliga kollegor! Fortsätt sedan över till Restaurang Brasa, 2 min bort, för en gemensam lunch och eventuell diskussion kring vad som egentligen hände hos oss på Teamtastic. Lunch kryddad med action helt enkelt!

 • Paketet inkluderar en runda av Personal Touch samt lunch på Brasa

 • Aktivitet 11:30 och lunch 13:00

 • Tillgängligt måndag-fredag

424 kr

ex moms

CARBON

Noga utvald premium meny

På Carbon kan ni förvänta er unika råvaror, med fokus på svenskt närodlat. Men även riktigt högkvalitativa produkter som japanskt wagyukött och vit störkaviar. En av våra utmaningar är just 
att hitta den perfekt avvägda balansen mellan de extravaganta ingredienserna och den mer avskalade tillagningen och presentationen.

790 kr

ex moms

BRASA

Teamwork & Brasiliansk kolgrill

Kickstarta kvällen tillsammans med oss på Teamtastic och avsluta med middag på Restaurang Brasa! Uppdragen hos oss löser ni tillsammans som TEAM med pepp och stöd från en av våra coacher på plats. En runda full av action tar ungefär 90 minuter från ankomst till avslut inklusive korande av vinnarlag. Nu tar ni en 2 min promenad till middagen som intas på Brasa Churrascaria där ni får en härlig Mini-Rodizio full av smak och upplevelse i grym miljö. Låt deras Passadores komma till ert bord med en variation av fantastiskt kött, tills ni är mätta och belåtna.​

 • Personal Touch på Teamtastic

 • Mini Rodizio" (variation av grillat kött) med buffé av tillbehör (dryck tillkommer)

 • Tillgängligt onsdag-lördag

698 kr

ex moms

JULPAKET+

Sharing Cristmas@HAK & Föreläsning

Emma Green och Camilla Kallin inleder eftermiddagen med en tänkvärd workshop vars innehåll ni sedan får sätta i praktiken. En runda i spelet hos oss på Teamtastic blir den perfekta stämningshöjaren innan kvällen avrundas med jultapas kring bordet på HAK på Scandic Europa. 

1545 kr

ex moms

DUBBEL DUBBEL

Avslappnad avsmakningsmeny

Dubbel Dubbel erbjuder modern och spännande Asiatisk mat för alla oavsett om du är vegetarian, vegan, köttälskare eller något där mittemellan. I detta härliga paket inleds kvällen med en actionladdad timme i vår glädjespridande tävling, sen slår ni er ner till bords för en social smakresa. Ni hittar Dubbel Dubbel runt hörnet från oss,  mindre än en minut bort.

624 kr

ex moms

KONFERENS

Work hard, play harder

Man bör mixa business med nöje. Här finns även en nyrenoverad konferenslokal där ni kan presentera nya affärsstrategin på en schysst Powerpoint eller bara "hänga gubbe". Helt upp till er. Vi tillhandahåller  en schysst lokal och ni står för agendan.

Perfekt tillfälle när hela gänget är samlade.

 • Kaffe & te ingår

 • Block, penna och projektor ingår

FLEX PRIS

Begär offert